Samen met zijn twee kameraden in de Franse band Birds in Row, brengt Bart Balboa in 2022 zijn vierde album Gris Klein uit: geschreven, opgenomen én in de wacht gezet tijdens de donkerste periode van hun band-bestaan: de corona-pandemie. In deze aflevering spreekt Bart over dit proces, het tourleven voor, tijdens en na de pandemie, en zijn kijk op de verantwoordelijkheid voor mentale gezondheid bij fans.

———-

Together with his two comrades in Birds in Row, Bart Balboa released his fourth album Gris Klein in 2022. Written, recorded and put on hold during the darkest period of their band’s existence: the corona pandemic. In this episode Bart talks about this process, tour life before, during and after the pandemic, and his take on fan responsibility for mental health.

Beluister Birds in Row op Spotify