After a pause of seven years (OK, apart from a solo album), Finn Andrews, leadsinger of The Veils, released the sixth album of his band, called …And Out Of The Void Came Love. In this episode, Finn discusses the 7-year void, the challenges and struggles of being an artist, the idea of quitting music for good, the influence of his father on his career, and combining fatherhood with a music career.  

Na een pauze van zeven jaar (oké, afgezien van een soloalbum) bracht Finn Andrews, frontman van The Veils, het zesde album van zijn band uit, genaamd …And Out Of The Void Came Love. In Metal Health bespreekt Finn de leegte van zeven jaar, de worstelingen van het artiestenleven, het idee om voorgoed te stoppen met muziek, de invloed van zijn vader op zijn carrière en het combineren van vaderschap met een muziekcarrière.