Recorded live at the International Eurosonic Noorderslag Music Conference 2024, this episode tries to answer the question ‘Can music make you sick?’ Together with George Musgrave, Senior Lecturer at Goldsmiths, University of London, we dive into his extensive research project on mental health and wellbeing in the music industry. Through the lens of science, as well as with the backdrop of his own music career, that includes major recording deals and his music earning the likes of Mike Skinner, Ellie Goulding & Ed Sheeran.


Opgenomen tijdens de International Eurosonic Noorderslag Music Conference 2024, proberen we antwoord te krijgen op de vraag ‘Can music make you sick?’ Samen met George Musgrave, hoofddocent aan Goldsmiths, University of London, duiken we in zijn uitgebreide onderzoeksproject over mentale gezondheid en welzijn in de muziekindustrie. Door de lens van wetenschap én zijn eigen muzikale carrière, met grote platencontracten en waardering van artiesten als Mike Skinner, Ellie Goulding & Ed Sheeran.