As a globally renowned band, touring has become a way of life for Editors. However, not all band members eagerly anticipate a new tour schedule, as it has such an impact on their well-being. In this candid yet light-hearted conversation with lead guitarist Justin Lockey and tour manager Felicity Hall, we gain insight into the true toll of tour life, the effects of travelling from ‘black box’ to ‘black box’, how Justin copes with his panic attacks, and the ways in which Felicity supports the band through stressful periods.

Als wereldberoemde act is touren voor Editors onderdeel van het leven geworden. Toch kijken niet alle bandleden uit naar een nieuw tourschema, omdat het dusdanige impact op hun welzijn heeft. In dit openhartige, maar luchtige gesprek met lead gitarist Justin Lockey en tourmanager Felicity Hall, krijgen we inzicht in hoe ongezond het tourleven werkelijk is, wat reizen van ‘zwarte doos’ naar ‘zwarte doos’ met je doet, hoe Justin omgaat met zijn angstaanvallen en de manieren waarop Felicity de band door stressvolle periodes heen helpt.