Interview met Brian (Be Well)

2 februari 2023

Op donderdag 6 oktober waren wij te gast in de Melkweg in Amsterdam. Daar mochten wij Brian McTernan, zanger van de melodieuze hardcore band Be Well interviewen. Zij speelden die avond voor een volle Melkweg, samen met Samiam, Boysetsfire en Hot Water Music.

Brian werd bekend als zanger van de legendarische hardcoreband Battery en ontwikkelde zich daarna tot een uiterst succesvolle producer van legendarische hardcore en punk albums die hij in zijn eigen studio opnam voor bands als Thrice, Turnstile, Texas is the reason en Bane.

Na jaren van mentale problemen heeft Brian met zijn band Be Well eindelijk een manier gevonden om zijn gevoelens om te zetten in muziek. Teksten zijn zeer persoonlijk en de muziek is intens. Wij werden direct gegrepen door de muziek en bij het ontwikkelen van de podcast wisten we: Brian willen we absoluut interviewen. En zo zaten we op donderdagmiddag ineens backstage in de Melkweg en hadden we een mooi en persoonlijk gesprek, met een super aardige gast.

Beluister het hele interview hier.