Metal Health genomineerd voor de Dutch Podcast Awards

10 oktober 2023

Vandaag op World Mental Health Day werden wij compleet verrast: Metal Health is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. Dit zijn dé prijzen voor de beste podcast in Nederland, georganiseerd door BNR.

Metal Health is genomineerd in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en de concurrentie is niet mals. Voor drie liefhebbers van muziek, die vanuit een eigen verwondering zelf een podcast zijn gestart, is dit een enorme eer en een waanzinnig mooie erkenning.

Stem op Metal Health!

Naast een nominatie van de jury is er ook een publieksprijs, dus als je ons een warm hart toedraagt, stem dan op ons en wie weet winnen we deze mooie aanmoediging. Op 6 november is de uitreiking in Hilversum, dus je kunt nog even stemmen. Alvast bedankt!