Metal Health live at ESNS24!

11 maart 2024

Metal Health has only been around for a year and we have already experienced many highlights. Besides the nomination for ‘best newcomer’ at the Dutch Podcast Awards, we got to give our first live performance on Friday 19 January, during Eurosonic Noorderslag at the Oosterpoort in Groningen!

On stage, we spoke to Dr George Musgrave, professor, musician and author of the book ‘Can Music Make You Sick.’ Drawing on his research and books, we also discussed exactly this topic. And more. Listen back to the episode here.

Metal Health bestaat pas net een jaar en we hebben nu al veel hoogtepunten mogen beleven. Naast de nominatie voor ‘beste nieuwkomer’ bij de Dutch Podcast Awards, mochten we op vrijdag 19 januari ons eerste live optreden geven, tijdens Eurosonic Noorderslag in de Oosterpoort in Groningen!

Op het podium spraken we met Dr. George Musgrave, professor, muzikant en auteur van het boek ‘Can Music Make You Sick. Aan de hand van zijn onderzoek en boeken bespraken we ook precies dit thema. En meer. Luister de aflevering hier terug.